Iwhite Greece Facebook

  • Άμεση λεύκανση δοντιών
  • Μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια
  • Απομάκρυνση λεκέδων και κηλίδων
  • Ενδυνάμωση των δοντιών
  • Κλινικά αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα
Επαγγελματικό Σύστημα Λεύκανσης δοντιών για ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα

Tutkitusti tehokas koostumus

iWhite Instant valkaisumenetelmä ei perustu vetyperoksidiin vaan ainutlaatuiseen ja tehokkaaseen FCC-tekniikkaan (kalvokiteytetty kalsium).

Valmisteen teho perustuu pienten, valkoisten ja biologisesti aktiivisten kiteiden yhteisvaikutukseen vahvan, kalvoja muodostavan polymeerin kanssa. Tämän uudenlaisen tekniikan avulla valkoiset kiteet kiinnittyvät hampaiden pintoihin. Valkoisten kiteiden kiinnittyminen antaa puolestaan optisesti valkoisemman ilmeen. Tätä FCC-tekniikalla saavutettua valkaisua tehostaa vielä uusi ja innovatiivinen PAP-menetelmä. PAP on molekyyli, joka tehokkaasti hajottaa hampaissa olevat tummentumat ja värjäytymät vaikuttamatta hampaiden pintarakenteisiin.

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet iWhite Instant –valmisteen olevan 100 %:sen turvallinen hampaille. Tutkimuksissa valmisteella on myös osoitettu nopea ja jo ensimmäisellä käyttökerralla hampaita valkaiseva teho. Joidenkin tutkimuksiin osallistuneiden potilaiden hampaat vaalenivat jopa 8 asteen verran yhdellä ainoalla käsittelyllä. Kaikkien ihmisten hampaat kuitenkin eroavat toisistaan, joten tulokset voivat vaihdella yksilöstä toiseen.