• Instant Whitening
  • Up to 8 shades whiter
  • Active stain remover
  • Strengthens the teeth
  • Clinically proven safe and effective
Professional teeth whitening kit for INSTANT results

Geteste samenstelling

We hebben een tandenbleekbehandeling uitgevonden die geen waterstofperoxide bevat maar zelfs nog doeltreffender is, dankzij een unieke FCC (filmvormende gekristalliseerde kalk)-technologie.

Kleine witte bioactieve kristallen worden gebruikt in combinatie met een sterk filmvormend polymeermiddel. Dankzij deze innovatieve technologie, hechten de witte bioactieve kristallen zich fysiek aan het tandoppervlak. Deze fysieke hechting van de witte kristallen leidt tot een optisch bleekeffect. Deze FCC-technologie is versterkt door een nieuwe innovatie op het gebied van tanden bleken zonder waterstofperoxide: P.A.P. Dat is een sterke, vlekken verwijderende molecule die verkleuringen op de tanden afbreekt zonder de structuur van de tanden aan te tasten. 

Klinische studies hebben aangetoond dat iWhite Instant 100% veilig is voor de tanden en dat het voor een onmiddellijk bleekeffect zorgt na de eerste toepassing. Sommige patiënten verkregen een verbetering van 8 nuances na één behandeling. Elke persoon is echter anders en de resultaten kunnen per persoon variëren.