Iwhite Nederland Facebook

 • Tanden bleken met onmiddellijk resultaat
 • Tot 8 nuances witter
 • Actieve verwijdering van vlekken
 • Maakt de tanden sterker
 • Veiligheid en doeltreffendheid klinisch aangetoond
Professionele tandenbleekkit voor ONMIDDELLIJKE resultaten

iWhite Instant

iWhite Instant este un tratament pentru albirea dintilor foarte usor de folosit chiar la tine acasa. Produsul contine 10 plasturi flexibili si usori care se muleaza perfect pe orice dantura. Nu este nevoie sa cureti sau sa fierbi bucatile pe care le introduci in gura, sa folosesti seringi sau perii, sa masori cantitatea de gel. AKitul contine un gel de albire revolutionar si nou, dovedit clinic ca fiind sigur si eficient instant. Produsul trebuie purtat doar 20 minute pe zi pentru rezultate instant, de pana la 8 nuante mai albi. Pentru rezultate uimitoare, produsul se poate folosi pana la 5 zile consecutive sau ori de cate ori ai nevoie. Benzile pentru albire iWhite Instant se folosesc o singura data si sunt ambulate individual.

Tehnologie

Noua formula iWhite Instant este dovedita clinic, sigura si cu efecte instant. Produsul foloseste o tehnologie unica FCC (Filmocrystallized Calcium) care ofera o albire instant, indeparteaza petele si fortifica dintii in acelasi timp. Cristalele bio-active, albe folosite in combinatie cu un agent polimeric fixeaza cristalele pe suprafata dintilor ceea ce conduce la un efect de albire vizibil. Tehnologia FCC este completata de P.A.P – o noutate in industria cosmeticii dentare ce actioneaza ca o molecula ce transforma in bucati mici particulele care determina decolorarea dintilor. Benzile umplute cu gel sunt fabricate dintr-un material moale si transparent care ofera flexibilitate si usurinta in folosire. In plus, au fost create astfel incat sa albeasca atat partea din fata cat si cea din spate a dintilor. Acest lucru este important deoarece dintii sunt transparenti iar petele din spate se pot vedea in fata.

How to use

vis1

1. Brush your teeth genty before each application

vis1

2. Make sure that your hands are clean and dry

vis1

3. Remove the pre-filled tray from the sealet sachet and immediately place the tray in your mouth ensuring the gel is in contact with the tooth surface. Upper and lower teeth can be whitened at the same time.

vis1

4. Gently close your lips over the tray and carefully close your mouth. Caution: biting too hard may cause excess gel to ooze out ot the tray and away from the teeth.

vis1

5. Remove the tray after 20 minutes and discard immediately.

vis1

6. Gently rinse with water the remaining gel away from your teeth and gums.

Caracteristici

 • Albirea Instant dovedita clinic
 • Rapid: pana la cu 8 nuante mai albi in doar 20 minute
 • Indeparteaza petele active
 • Fortifica dintii
 • Usor de folosit: un singur sistem, deja umplut, nu se amesteca
 • Confortabil: benzi usoare, transparente, marime universal
 • Albeste partea din fata si spate a dintilor

Continut

10 benzi iWhite Instant umplute cu gel, gata de folosire